maanantai 3. elokuuta 2009

Kesänviettoa ja kaikkea pientä puuhaa

Blogiin tuli heinäkuun mentävä aukko.

Koirat ovat päässeet nauttimaan mökkeilystä Kuhmoisten Hahmajärvellä muutamaan otteeseen, lisäksi Java oli isännän kanssa miesporukassa Hartolassa mökillä yhden viikonlopun uimassa, veneilemässä, lojumassa laiturilla ja nauttimassa rapsutuksista. Teki kuulemma itsensä niin tykö, ettei miesparoilla ollut muuta vaihtoehtoa kuin rapsutella aamusta iltaan.

Kuhmoisissa Java harrasti jälleen pommihyppyä laiturilta, ja ihan mistä vaan uimaan pääsi, sillä seurauksella, että seuraavana aamuna esiintyi kuin takapää halvaantuneena siitä huolimatta ettei lämmittelemättä uinut ja uinnin jälkeen lämmiteltiin lihakset... Caddy ja Echo nauttivat muuten vain kunnon uintilenkeistä, ja sain jopa Pepsin uimaan muutaman lyhyen lenkin water-wubban perässä!

Keinukalliossa ollaan käyty pari kertaa: eteenlähetyksiä (Echo & Caddy), merkille menoa (Echo),
pudotettua (Echo).

Ojangossa ollaan käyty useampaan otteeseen, juuri ennen Niina S:n loman alkua, Marian ja Ronjan kanssa kahteen pekkaan, ja muutaman muun kerran. La 1.8. oltiin Niinan ja tolleripoikien kanssa viimeksi tekemässä telineitä ja tottista. Java tykkää kovasti Nemosta ja Novasta, vaikka ovat aina "menneet bussilla". Nemon kanssa Java teki häiriökoiraryhmää, ja oltiinpa useaan kertaan ihan kuonot vastakkain ja kylkikarvat melkein toisessa kiinni pyöriessämme toistemme ympäri. Sen jälkeen tein Javan kanssa telineet.

Echon kanssa merkillelähetystä (makupala astialla merkillä) ja siitä pöydille, sen jälkeen telineet, jotka kaikki menivät todella hienosti. Vielä tehtiin A-pk-esteen ylitystä ilman kapulaa, ja Echo menee yli hienosti. Toiselle kentälle menin tekemään eteenlähetyksiä (päässä pieni herkkukuppi), nekin menivät vauhdikkaasti ja hyvin. Vielä palattiin telinekentälle ja tein kapulan noutoa, joka sujui ihan hienosti. Vielä pienen esteen yli kapulan noutoa, ja sekin meni hienosti:) Kokeilin vielä kapulan heittoa A-esteen yli, haki kyllä kapulan mutta pudotti sen kiivetessään takaisin, jolloin Niina tuli auttamaan ja hetsasi Echoa kapula suussa edestakaisin estettä. Tämä sujui loistavasti, kiitos Niinalle!
Caddyn kanssa tein pöytiä ja telineitä, muuta en itse enää jaksanut.

Ei kommentteja: