keskiviikko 18. maaliskuuta 2009

Pikkutottista Echon kanssa ke 11.3. ja ti 17.3.

Kävin Klondykessa tottistamassa ministi Echon kanssa Pipsan ja Niinan seurassa. Echon kanssa otin seuraamista nopeampaan tahtiin, avustuksella ja palkka oikeasta kädestä. Meni hyvin. Jättöliikkeitä, maahan ja seiso, meni hyvin. Paikallaanmakuu Novan ja Mustin kanssa, sekin meni hyvin. Näytin vielä Pipsalle meidän kapulan pitoa, ja saatiin hyviä vinkkejä, joita alettiin toteuttaa sekä kotipihassa pariin otteeseen lenkin päätteeksi, että pitkän lenkin jälkeen tiistaina 17.3.
Eli Echo istumaan eteen, rauhallisesti kapula suuhun alhaalta, oma käsi kapulan keskellä ja niin, että kapula jää kulmureiden taakse.
Sunnuntaina ja tiistaina kävin pitkän lenkin umpilumessa metsämaastossa, hakkuuaukeilla ja lopuksi pellolla. Sunnuntain lenkillä Java astui metsässä johonkin terävään, ja taas oli tienoo tassunjäljissä verinen:O Lenkki tehtiin kuitenkin kun ei Javaa näyttänyt vaivaavan, ja lumi oli puhdasta. Kotona leikkasin anturoiden välistä karvat pois ja varpaan sivusta löytyi pieni pistohaavan näköinen, joka vuosi edelleen hiukan. Desinfioitiin se Serafian lääkintäavun kanssa kunnolla ja laitettiin yöksi puhdas side.
Java ei ole jalkaansa nuoleskellut, ja otin sen tiistaina lumilenkille Echon ja Caddyn seuraksi, Serafian kanssa tehtiin pitkä lenkki. Java oli koirista ainoa joka ei lenkin päätteeksi ollut väsynyt, se pomppi syvässä ja pehmeässä lumessa pellolla sadan metrin matkan kuin vasikka kevätlaitumella.
Lenkin päätteeksi tein Echon kanssa seuraamista nopeammassa tahdissa (meni loistavasti) ja lopuksi muutaman kapulan pidon Pipsan vinkkien mukaan, nekin menivät mielestäni todella hyvin!
Pepsi siis ottaa metsälenkkien ja pidemmän rasituksen osalta vielä hetken aikaa rauhallisesti, vaikka hirveästi se olisi halunnut mukaan lähteä! Joutui kuitenkin jäämään pihaan lopun poppoon kanssa.

Ei kommentteja: