maanantai 15. kesäkuuta 2009

Echo TK1

Viime viikolla käytiin tulevaa tokokoetta varten moikkaamassa Niinan miestä Miikaa tuomarin luoksepäästävyyden nimissä, harjoitus meni todella hyvin! Kiitos Niina ja Miika! Hassuinta oli, että Echo, joka ei vieraista ihmisistä juurikaan välitä, tykästyi kovasti Miikaan.
Torstaina ajeltiin Järvenpäähän kiusaamaan samalla asialla veljeäni:) Tämäkin treeni meni loistavasti, kiitos Pertille, Pinkille, Samille ja Sonjalle! Echo tapasi myös elämänsä ekan kilpikonnan, joka oli melko jännittävä otus! Konna otti yllättävän rauhallisesti Echon nuuhkaisut ja jatkoi voikukanlehden syömistä.
Perjantaina leikittiin ja pidettiin hauskaa.

Lauantaina 13.6. käytiin kolmannessa alokokeessamme Askolassa, tuomarina Harri Laisi.
Saatiin seuraava rivi:

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 10
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 9
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0 - Tyhmä ohjaaja otti jättöliikkeitä huvin vuoksi juuri ennen kokeen alkua! Koira ennakoi maahanmenon seuraamisessa ja jäikin seisomaan juuri ennen käskyä, olisin voinut vielä pelastaa tilanteen antamalla kaksoiskäskyn, mutten sitä tehnyt ja koko liike meni nollille.
Luoksetulo 9 (enpä muuten tiedä miksei saanut kymppiä, oli nimittäin täydellinen vauhdikas eteentulo ja erittäin kaunis sivulle tulo - juuri oikeaan kohtaan!)
Seisominen seuraamisen yhteydessä 8,5 - ennakoi
Estehyppy 10
Kokonaisvaikutus 9

Loppupisteet 167, 3. sija ja Echolle TK1 :) Alossa oli 10 koiraa (2 jäi pois), joista 4 sai 1-tuloksen.

Kokeen jälkeen otin vielä seuraamista palkan kanssa ja leikitin Echoa vesirotalla hetken.

Sunnuntaina Javan kanssa tokoa ja palkka vesirotalla ja narupallolla. Todella hyvä seuraaminen ja tiivis kontakti! Java kuumuu taisteluleikistä juuri sopivasti ja kiskoo ihan tosissaan tiukalla otteella.
Echon kanssa tokoa, nameilla seuraamista ja luoksetuloa, leikkiä isolla patukalla (tarttui ihan kunnolla kiinni ja veti vastaan kun kevyesti kosketin sen kuonoa kämmenelläni). Sitten tehtiin esineruutu nurmikolle, tallasin alueen ja vein 3 esinettä. Esineet eivät näkyneet ruohikosta. Hienosti ja innokkaasti lähti lelu-käskyllä, ja toi kaikki vuorotellen. Leikittiin vielä isolla patukalla, jota kävi hakemassa myös lehti-imurin päältä. Imuri keikahti Echon noustessa sitä vasten, ja Echo säikähti keikahdusta, mutta sen jälkeen keikautti itse uudelleen saadakseen patukan.
Pepsin kanssa patukkaleikkiä ja esine-etsintää. Todella hienosti etsi ja toi jokaisen esineen, sille oli 4 esinettä ruudussa. Lopuksi leikittiin vielä hetki patukalla ja boomer ballilla.
Caddyn kanssa seuraamista ja käännöksiä, estehyppyä, liikkeestä seisominen (hyvä pysähtyminen!), esineruutu (3 esinettä) ja viimeiseksi isäntä taisteli patukan kanssa, pidin Caddyä kiinni ja Erkka juoksi patukkaa heiluttaen karkuun, laskin Caddyn perään. Erkkaa alkoi jo naurattaa kun Caddy roikkui patukassa ihan tosissaan eikä laskenut irti. Antoi lopulta Caddyn voittaa patukan.

Ei kommentteja: