keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

Ojangossa telineitä ja tokoa, Keinukalliossa tokoa


Ojangossa käytiin ti 2.6. Sarin, Jaden & Nellin sekä Niinan, Nemon ja Novan kanssa treenaamassa telineitä ja tokoa.

Caddyn kanssa tein telineet, merkin ja pöydät, kaikki meni ihan hienosti:)

Echon kanssa tokokentällä yhteispaikallaanmakuuta Novan kanssa, sekä leikittäen kontaktia, sivullaolemista, jättöliikkeitä (pysähtyminen ja lelu lentää), ja namien kanssa liikkeet loppuun, käännöksiä ja seuraamista.

Sen jälkeen käytiin tekemässä telineet, merkille lähetys ja pöydille ohjaus. Echo meni kaikki telineet itsevarmasti ja reippaasti, myös tikapuut vaakatasossa sekä keinun, otin pari toistoa. Merkille hienosti ja pysähtyi, pöydille hienosti kun vein namit joka pöydälle.

Kokeiltiin vielä matalamman pk-A:n ylitys pariin kertaan, meni loistavasti.

Javan kanssa heittelin ensin frisbeetä (ylimääräiset kierrokset pois:) ja sen jälkeen otettiin koirahäiriö-henkilöryhmää Nemon kanssa, jopa niin että oltiin 30cm päässä toisistamme (koirat niin lähekkäin). Meni todella hienosti. Lisäksi tehtiin vähän kontaktia ja seuraamista, ja Java teki myös telineet, oli todella innoissaan.


Marjolahdessa käytiin Iisakin ja Serafian kanssa yhtenä päivänä lenkittämässä koirat, harmi ettei tullut kameraa mukaan kun kaikki koirat dyykkasivat kalliolätäkköön uimaan (on sen verran syvä ettei siinä keskellä ihan kahlaa). Metsä oli täynnä tuoreita hirven jälkiä ja jätöksiä, olivat varmaan jossain kuusien takana katselemassa meidän retkeä. Koirat eivät noihin hirviin reagoi jos eivät lähde edestä juoksuun, sen jälkeen hippulat vinkuu ja Nasan avaruuskeskuksen Discoveryn laukaisukaan ei tunnu miltään kun neljä aussieta lähtee vierestä.


Pepsi yskähtelee edelleen, mutta antibiootti selvästi vaikutti niin, että yskä on rauhoittunut satunnaiseksi yskähtelyksi, joka ei ole kovin voimakasta. Katsotaan vielä tämä viikko, josko sittenkin olisi ollut virus. Muutenhan vaarilla on menohalut kovat, juoksee mielellään ja jaksaakin, eikä ala liikunnankaan jälkeen yskiä tai rasitu, ja ruokahalut ovat yhtä hyvät kuin aina, lihat ja luut maistuvat, jopa niin että ruokakuppien kolistelu laukaisee Pepsissä isoimman vinkumisen nykyään (menee jopa Echon yli)!


Kotipihassa ollaan tehty Einarin kanssa luoksetuloa ja sivulletuloa, oikealle ja vasemmalle käännöksiä.


Keinukalliossa käytiin Pipsan tokoissa sateisessa kelissä eilen ti 9.6. Sarin ja Pauliinan sekä Anun kanssa.

Echon liikkeet menivät yllättävän hyvin, palkkana herkut ja Wubba & narupallo & vesirotta.

Java oli mukana ja pääsi ensin rinteeseen juoksemaan Kongin frisbeen perään, sen jälkeen tehtiin jotain pientä nurmikentällä.

Tavattiin myös pitkästä aikaa Pepsin poika Dali, joka täyttää heinäkuussa 9 vuotta, mutta sitä ei todellakaan uskoisi:) Dali taitaa muistuttaa ulkonäöltään veljeään Brucea.

Ei kommentteja: