lauantai 30. toukokuuta 2009

Super-Echo ja tokotreeniä


Aloitetaan nyt ensin alkuviikosta, eli tiistaiksi oli Javalle varattu aika Kauriiseen Katja Liljalle, joka otti ohutneulanäytteet Javan pikku pateista, ja patologin sekä Katjan mukaan kaikki ovat pelkkiä tali- tai rasvapatteja. Eivät ole juurikaan kasvaneet, eivätkä ole kovin suuria, joten niitä vain seurataan, akuutille leikkaamiselle tms ei ole tarvetta kun eivät mitenkään haittaa. Java käyttäytyi todella hienosti, oli rento ja rauhallinen. Ja tottakai itseä helpotti tieto, ettei noissa pateissa ole nyt toistaiseksi mitään ikävää.

Keskiviikkona käytiin tokoilemassa Keinukalliossa Niinan ja tolleripoikien sekä Sarin ja Jaden kanssa, Serafia ja Iisak olivat fillareineen mukana joten muiden koirat saivat kunnolla lapsi-häiriötreeniä:D Echon kanssa tein hauskanpidon nimissä hiukan seuraamista, pysähdyksiä, liikkeellelähtöä ja siitä heti palkkaa, käännöksiä, jättöliikkeitä. Kaikki menivät hyvin, joskin nurtsilla tuntui olevan kiinnostavia hajuja enemmän kuin tavallisesti, mutta pienellä yskäisyllä sain Einarin "takaisin hallintaan".
Caddyn kanssa tehtiin myös seuraamista, jättöliikkeitä ja käännöksiä, sekä yhteispaikallaanmakuu Jaden ja Nemon kanssa. Niinan jättäessä Nemon istumaan ja poistuessa itse rakennusten taakse Caddy keksi kuin keksikin jostain syystä vakoilla Niinan perään ja nousta ylös. Palautin sen paikalleen ja jatkoin paikallaanmakuuta. Muuten ok.

Torstaina oli rauniotreenien vuoro.
ECHON TREENIT SUJUIVAT TOSI HIENOSTI! Siitä siis otsikko Super-Echo.

6 löytöä, joista kaksi ekaa oli umpparit, ihan ekalla käsi hiukan näkyvissä. Nyt kaksi ekaa meni samaan aikaan, muut yksi kerrallaan, jotta tilanne pysyy minunkin hallinnassani.
Ekalta toi rullan todella kauniisti ja lähti hienosti näytölle. Tokalta, joka oli kokoumppari, lähti tuomaan rullaa upeasti, mutta tein itse mokan. Siirryin lähetyspisteeltä eteenpäin polkua niin, että kuljin uuden ison merikontin ohi, ja huhuilin liian vienolla äänellä äänimerkkiä missä olen. Echo vei rullaa lähetyspisteelle, missä muu joukko vielä seisoi, ja hämmentyikin kun en ollut siellä. Kutsuin sen luokseni ja lähetin uudelleen, mutta nyt koira oli sitä mieltä, että piilo on jo ilmaistu, ja ihmetteli piilon ympärillä kuvioa jonkin aikaa. Annoin rauhallisesti uuden käskyn, ja menin lähemmäs piiloa, pyysin maalimieheltä sen verran apua, että työntää puoli kättä näkyviin. Saman tien Echo tajusi, että tässä on kyse rullasta, ja haistettuaan kättä poimi kiintorullan ja toi sen kauniisti käteeni, sitten näytölle ja palkka. Kolme seuraavaa piiloa olivat ei-umppareita, mutta näitä joutui hetken etsimään. Teki töitä vauhdikkaasti ja innokkaasti, käytti todella hyvin nenäänsä, ja toi upeasti joka kerran kiintorullan käteeni asti. Viimeinen piilo oli vielä yksi umppari polun päässä, ja nyt siis kokonaan suljettu piilo. Vaikka Echo oli selvästi viimeiselle lähettäessäni jo väsynyt, sillä oli into korkealla ja etsi TODELLA HIENOSTI. Kiersi hajun saatuaan umpparin kerran ympäri, sitten tarttui kiintorullaan ja toi sen kauniisti käteeni saakka, sitten näytölle, jossa maalimies ensin palkkasi ruualla, sitten leikitti Echoa köydellä.
Hieno koira, olen kyllä tajuttoman ylpeä tuosta Superhessusta!

Muun ryhmän jälkeen meitä jäi Niina ja Heidi minun lisäkseni kakkosten kanssa, ja otettiin kaikille kakkoskoirille yksi umpipiilo metelin kera. Caddy hoiti työnsä yhtä hyvin kuin aina, metelistä piittaamatta, ja ilmaisi kaivon hienosti, maalimies oli pohjalla ja kansi kiinni.

Kiitos Niinalle, myös Pepsi pääsi radalle tekemään yhden löydön:) Ja Pepsi oli oikein innoissaan. Hienosti muisti mistä on kyse ja kulki betoniputkien läpi ottamassa hajua piilosta. Ilmaisi myös haukulla. Iso kiitos Niinalle!!

Ei kommentteja: