tiistai 10. helmikuuta 2009

Nakkitreeni kotipihassa ma 9.2.

Caddy: Seuraamista, lähinnä yhden ja kahden askeleen, käännöksiä oikealle ja vasemmalle ja pysähdys. Meni ok. Teki jälleen tosi innokkaasti ja hyvässä vireessä (haukutin pari kertaa aluksi ja palkkasin hetken patukalla). Käyttöesineen noutoa ja luovutusta, lähinnä siis tuota jälkimmäistä: meni paremmin kuin aikaisemmin, tuli lähemmäs. Otin myös pelkkää edessäistumista ja annoin hetkeksi kengän suuhun, palkka siitä ja vapautus. Jättöliikkeistä seisomista: käskyn jälkeen jatkoin askeleen ja kaksi askelta eteenpäin, peruutin taaksepäin ja heti palkka ja vapautus. Meni ok. Reviteltiin vielä patukalla ja köydellä Caddyn riemuksi.

Echo: perusasennot ja lyhyet seuraamispätkät ok, samoin käännökset vasemmalle. Oikealle ei tehtykään. Jättöliikkeistä seiso: meni hyvin, tein muutamia toistoa. Kahdella ekalla tosin meni istumaan palatessani koiran viereen ennen kuin vapautin, joten pari seuraavaa palkkasin pallolla taaksepäin, ja vielä pari niin että palasin koiran viereen ja vapautin + palkka, meni hienosti.
Käyttöesineen nouto: AUTS! Hyppi luovutuksessa päälleni ja ehti heitelläkin kenkää, eikä kukaan arvaa miten nopeasti. Eli ei mennyt hyvin, eikä pelkästään esineen nostokaan, eikä eteenistumisessa esineen suuhun laittaminen ja puolen sekunnin suussa pitäminen. Hmmm, ehkä katsotaan jos saataisiin vähän ammattimaisempaa apua..

Pepsi: Hanskan etsintää, kengän etsintää, leikkimistä patukalla ja köydellä. Pepsi oli aivan intoa täynnä kuten aina, ja leikissä jopa toi minulle leluja uudelleen vedettäväksi voitettuaan ne:)

Java: Leikitin ja juoksutin, meillä oli hauskaa:)

Oma olotila esti enemmän treenailun, siksi en edes ottanut kaikkien neljän kanssa treeniä.

Ei kommentteja: