sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Lyhyet tottikset kotipihassa su 22.2.

Echo: Muutamien askelten pituista suoraa seuraamista, jossa tarkoituksena vain oikean paikan pitäminen ja "ei-hypähtely". Mietin itse tarkkaan omaa palkkaamistani, makupalat olivat oikeassa kädessä ja syötin ne vasemmalla, naksutin oli vasemmassa. Nämä muutamat seuraamispätkät menivät loistavasti, olin enemmän kuin tyytyväinen! Echo piti hienosti paikkansa sivullani, ei edistänyt sitä vähääkään, eikä kulkenut väljästi.
Jättöliikkeet parin askeleen seuraamisella: seiso, maahan, istu. Meni yhtä täsmällisesti kuin aina.
Luoksetuloa eteentulolla: jätin istumaan. Ekalla ennakoi ja lähti ennen kuin kutsuin. Otin tokan niin, että palasin hetken kuluttua Echon luokse ja palkkasin sen paikallaan istumisesta. Kolmannella tuli kun kutsuin. Echo tulee aina yhtä vauhdikkaasti ja mallikkasti. Tuota täytyy vain hiukan harjoitella, ettei tosiaan ennakoi koskaan.
Kapulan noutoa: malttoi upeasti sivullani ja lähti käskyllä vauhdikkaasti noutamaan. Toi kapulan kauniisti ilman heittelyä ja malttoi jopa istua eteeni. Naksautin heti kun istahti ja otin kapulan. Meni mielestäni todella hyvin, joten tehtiin tässä välissä seuraamiset ja muut ennen kuin tehtiin toinen kerta. Sekin meni yhtä hyvin kuin ensimmäinen, joten siihen jätin homman tietenkin.

Caddy: Seuraamista ja pysähdyksiä. Meni hienosti, hyvä kontakti. Käännöksiä muutama, nekin meni hyvin ja naksautin heti käännöksestä ja sai palkan. Luoksetuloja eteen muutaman askeleen päästä, tuli ihan hyvin. Hiukan puutteellinen eteentuloasento, sitä sain korjata käsiavuilla. ömi
Ryömimistä: Ensin meni itse asiassa todella hyvin, monen askeleen ryömiminen. Siihen olisi pitänyt jättää, mutta ahneena ajattelin, että otetaan nyt vielä toinen pätkä, jolloin Caddy teki pari askelta ja pysähtyi haukkumaan. Joten jouduin tätä tekemään muutaman kerran että sain jätettyä hyvään kohtaan, mutta hiukan harmitti.

Pepsi: Iisak vei piiloon korkokengän ja työhanskan, joita Pepsi sai etsiä. Löysi hienosti ja sai paljon palkkaa:)

Ei kommentteja: