torstai 5. helmikuuta 2009

Pientä tottista keskiviikkona 4.2.
Yllä toissa päivänä otettuja kuvia Javasta nauttimassa talvesta.


Echo: Leikittiin ja pelattiin hetki ennen treeniä, jotta ei käy ylikierroksilla liikaa.
Käyttöesineen noutoa (kenkä) ja metallisen noutokapulan "noutoa". Pidin Echon perusasennossa makupalojen kanssa heittäessäni esinettä, sitten käsky Tuo. Haki vauhdilla, toi yhtä vauhdilla mutta heitteli esinettä ja pyöritteli suussaan tuhat kertaa sekunnissa. Otin niin, että riitti kun toi käteen ilman suurempaa pyöritystä. Pari kertaa avustin tuomaan loppuasentoon, mutta esineen pyörittely oli melko kauheaa, ja lopetin liikkeeseen, jossa istui ja sain esineen kohtuullisesti käteeni. Kokeilin myös "lenkillelähtöä" kengän kanssa, kulki perässäni mutta kenkä pyöri suussa ja heitteli sitä myös. Ei palkkaa tuosta kokeilusta, jätin noteeraamatta koko jutun.
Harjoiteltiin hiukan myös Niinan lainaamalla metallinoutokapulalla, jos tuota heittelyä saisi pois. Lähti hakemaan innokkaasti (en heittänyt kauas), mutta turhautui metallista ja meni ohi etsiskelemään mitä muuta voisi tuoda. Menin itse kapulan lähelle ja osoitin sitä ja pyysin vain antamaan käteen. Echo turhautui vielä enemmän ja alkoi haukkua. Heti kun koski kapulaan, naksautin ja annoin makupaloja kehujen saattelemana. Muutaman kerran jälkeen nosti kapulaa sekunniksi, siitäkin naksautus ja herkkua kehujen kanssa, ja lopulta toi kapulan nätisti käteeni. Naksautus kun kapula oli tulossa käteeni ja kourallinen herkkuja. Sitten leikittiin köysifrisbeellä ja patukalla.
Hyvin lyhyttä seuraamista; lähinnä oikeaa täsmällistä asentoa, käännöksiä oikealle ja vasemmalle, sekä muutama täyskäännös. Ne menivät ihan ok, mutta täytyy katsoa jos saisin apua tuohon seuraamisen, välillä hiukan väljempää, välillä edistää, kontakti kuitenkin säilyy koko ajan. Lisäksi pomppii kuin jänö joka kolmannella askeleella.

Caddy: Käyttöesineen (kengän) noutoa ja seuraamista. Leikitin ja juoksutin myös Caddyn ensin. Noudossa saa olla tarkkana, että vahvistan sivullapysymistä ennen käskyä. Meni kuitenkin ok. Otin muutaman noudon. Yritin vahvistaa loppuasentoa lähemmäs minua, autoin hiukan makupaloilla. Meni ok.
Pieniä seuraamispätkiä, ne menivät hyvin, Caddy seurasi tiiviisti ja innokkaasti eri tempot, käännökset.

Erkka ja Serafia kävivät illalla potkukelkka-ajelulla Takskorventien päässä Javan kanssa ja törmäsivät Pipsaan laumoineen. Java sai kunnolla liikuntaa, veti vauhdilla valjaissaan potkukelkkaa mennen tullen ja nautti silminnähden. Koko porukka palasi tyytyväisinä vauhtilenkiltä.

Ei kommentteja: