perjantai 27. marraskuuta 2009

Päivityksiä useamman treenin verran


Kannattaa katsoa kolme treeniä, jotka olen kirjannut tuohon aikajärjestykseen. Blogipäivittäminen on jostain syystä hidastunut, vaikka jonkin verran olen päässyt treeneihinkin, vaikken ihan viikoittain.

Etsintätreenien lisäksi olen tehnyt hiukan tottista, lähinnä Echon kanssa perusasentoa, liikkeellelähtöä, käännöksiä ja tiivistä kontaktia. Leikityksen avulla jättöliikkeitä tasa-arvoisesti. Niistä on hiukan aikaa, joten selvästi nyt tarvitsee apua hiukan, maahanmeno on vahvempi kuin istu ja seiso. Pienellä avulla menee todella hienosti.

Toko-avon luoksetuloa seisautuksella: Echo tekee täsmällisesti niinkuin aina. Palkka naksautuksella ja lelulla seisahtumisesta tai naksautus ja menen viemään namin, vapautus.

Maanantaina 23.11. hakiessani Serafiaa taidekoulusta kävin tekemässä eläinkokeena lyhyen jäljen mielisairaalan entisen juhlasalin eteen nurmikolle, ja jätin jäljelle kaksi hanskaa, yksi 90 asteen kulma. Sen jälkeen ajoin vanhan poliisiaseman taakse ja käytin koirat sairaala-aluella remmilenkillä ennen Serafian noutoa. Jälki vanheni nurtsilla tunnin, ennen kotiinlähtöä menin sitten testaamaan mitä tapahtuu. Echolle jälkivaljaat ja liina, annoin sen nostaa jäljen lyhyeltä janalta. Otti ensin takajäljen mutta nopeasti kääntyi oikeaan suuntaan. Vauhtia oli, mutta koira pysyi hyvin jäljellä. Echo teki edessäni pientä siksakkia puoli metriä edestakaisin edetessään jälkeä. Reagoi heti ensimmäiseen hanskaan ja nosti sen minulle, sai siitä palkan ja kehut. Annoin luvan jatkaa jälkeä. Kulman kohdalla jatkoi metrin pari eteenpäin, sitten palasi takaisin ja pyörähti etsimään oikeaa suuntaa. Löysi suunnan jäljelle, ja jatkettiin suuren tammen alle, jonne jälki päättyi. Päässä oli toinen hanska, reagoi myös siihen heti. Palkaksi kissanruokaa ja bileet pystyyn.
Tiistaina tavattiin Niinan kanssa samoilla kulmilla ja käytiin hauskalla remmilenkillä Nemon, Novan, Echon ja Javan kanssa. Java oli jälleen todella iloinen tuttuja tavatessaan, ja remmilenkki sujui todella hyvin koirien kanssa. Jonossa mentiin nuuhkimaan kaiken maailman hajut (niitä riitti jostain kummallisesta syystä! Ollapa koira niin saisi selville mitä sielläkin on tapahtunut) ja nostettiin vuoroon jalkaa jokaiseen kiinnostavaan paikkaan (noin 2 metrin välein:O) Välillä kulkivat remmeissään vierekkäin, Echo ja Nemo, Java ja Nova/Nemo, eikä kukaan noteerannut toistaan. Kiitos lenkkiseurasta ja kauppaseurasta! Echo & Java olivat seurasta ja tuoksuista kotiinpäästyään poikki.
Ei kommentteja: